Учні школи взяли участь у екскурсії довгострокової міської Акції учнівської молоді м. Києва «Пізнай свій край – пізнай себе»

17 вересня з метою заохочення учнівської молоді нашої школи до активної діяльності у вивченні географії, історії, традицій та культури рідного Києва, набуття ними практичних умінь з пошуково-дослідницької роботи, розвиток особистісних якостей, виховання патріотичних почуттів засобами туризму та краєзнавства учні 6-х і 7-х класів (керівник групи Любиш В. Г.) взяли участь у екскурсії ХХІV етапу довгострокової міської Акції учнівської молоді м. Києва «Пізнай свій край – пізнай себе».

Екскурсію провели працівники КПНЗ «Київський центр дитячо-юнацького туризму, краєзнавства та військово-патріотичного виховання» за підтримки Департаменту освіти і науки виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації).

Не дивлячись на мінливу погоду, наші учасники міської Акції проявили активність, цікавість та компетентність під час пізнавальної екскурсії.

Дякуємо за надані якісні та оригінальні фотографії батькам здобувачів освіти Бєсєдіній Катерині та Сергєєвій Наталії.

Фото можна подивитися в категорії сайту Фотогалерея

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Адміністратор сайту - вчитель школи Чусов С.Є.

Дата останньої зміни 17 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!