Учні 3-А класу взяли участь в заході місячника профорієнтації

Вибір професії - надзвичайно важливий та відповідальний етап життя. До цього ми приходимо ближче до випуску зі школи, але мрії та цілі формуються з дитинства. Звичайно, чиїсь погляди та вподобаннч з віком змінюються, а чиясь мрія йде з людиною впродовж усього життя. Щоб вибрати професію до душі, треба бути обізнаним з нюансами відповідних професій.

Учні 3-А класу (класний кнерівник Зайчук М.М.) відповідально підійшли до цього питання. Одні записували відео-інтерв'ю з батьками, дізнаваючись специфіку їх роботи та що потрібно вміти і знати, щоб працювати на тій чи іншій посаді. А хтось запросив батьків до школи.

Так, сьогодні до учнів 3-А класу завітала мама Соболевської Златослави, Сироватень Юлія Василівна - спеціаліст (менеджер) з нерухомості, яка займає посаду керівника відділу продажів. Юлія Василівна не тільки розповіла про специфіку своєї роботи, а також довела дітям, що знання української мови, математики, іноземних мов, а також вміння гарно читати - потрібні всюди, ким би ми не хотіли бути. Діти з великим задоволенням слухали розповідь про те, як відбувається будівництво та скільки людей несе відповідальність за те, щоб ми мали де жити.

Окрім прослуховування інформації, діти розв'язували задачі на розрахунок периметру фундаменту, вираховували скільки цегли потрібно, щоб побудувати будинок та багато інших.

Ми дуже вдячні Юлії Василівні за приділений час та цікаву інформацію!

/Files/images/2024/зображення_viber_2024-04-12_10-47-13-618.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 0

Фотогалерея

Адміністратор сайту - вчитель школи Чусов С.Є.

Дата останньої зміни 30 Квітня 2024

Цей сайт безкоштовний!